Kuka nyt enää paperista käyntikorttia käyttää?

Käyntikortti on kätevä tapa antaa yhteystiedot. Hyvänä tapana onkin vaihtaa käyntikortti tapaamasi henkilön kanssa, varsinkin tilanteissa, jotka liittyvät jollain tapaa työelämään. Vai luotatko siihen, että sinut muistetaan, jos et jätä tapaamisesta mitään käteen?

Älä piiloudu, pane itsesi likoon. Lisää käyntikorttiisi hyvä kuva itsestäsi, niin sinut muistetaan paremmin.

Vai muistatko sinä ihmiset helposti pelkän nimen perusteella?

Käyntikortti on edelleen nykyaikana toimiva myynnin ja markkinoinnin väline. Ehkä jopa tärkeämpi erottautumisväline näin digiaikaan. Ihminen kokee asioita visuaalisesti sekä fyysisesti.

Ei ole yhdentekevää, miltä käyntikortti näyttää tai tuntuu. Massasta erottuva kortti jää mieleen, eikä sitä helposti heitetä paperinkeräykseen.

Sanotaan, että yrittäjä on yrityksensä käyntikortti. Mutta minkälainen on yrittäjän käyntikortti? Onko yrityksesi ihan huippu ja hehkuttamisen arvoinen? Jos on, niin näkyykö se tässä tärkeässä painotuotteessa?

Panosta laatuun. Laadukas kartonki, spesiaalipainatus, erikoisefekti, erilainen muoto, sormituntuma, tai jopa tuoksu… Erikoiskäyntikortit ovat toki arvokkaampia kuin peruskäyntikortit, mutta tarkoitus onkin erottua ja jäädä mieleen. Voit tehdä esimerkiksi niin, että teetät kahdenlaisia kortteja, peruskortteja massajakoon ja erikoiskortteja henkilökohtaisiin tapaamisiin.

Onko käyntikortin kääntöpuoli tyhjä? Siinähän on lähes ilmaista mainospintaa. Miksi tämä tärkeä painotuote ei edes yritä myydä mitään? Jokaisella yrittäjällä, johtajalla ja myyjällä on käyntikortit joka tapauksessa, ja niitä jaetaan potentiaalisille asiakkaille satoja vuosittain. Mahtuisiko käyntikorttiin esimerkiksi miniesite? Käyntikortti on kätevä tapa antaa yhteystiedot, mutta sen pitäisi myös markkinoida yrityksen palveluja.

Suunnitellaan käyntikorttisi niin, että se erottuu massasta ja kertoo jotain yrityksestäsi. Valjasta käyntikorttisi markkinoimaan tuotteitasi ja palveluitasi.

Luomme wow-elämyksiä käyttäen erilaisia painomateriaaleja ja efektejä. Meillä on laaja materiaalituntemus ja kokemus eri materiaalien hyödyntämisestä.

Invisualin käyntikortit jaetaan toteutustavan mukaan neljään luokkaan: Tavis, Style, Premium ja Luxus!

Tavis-käyntikortti on peruskortti. Kun tavis ei riitä, valitse pikkasen parempi, yhden lisävarusteen Style.

Premium-käyntikortissa on kaksi lisävarustetta. Ja kun mikään ei riitä, Luxus!-kortti on jo leuatloksauttava, kaikilla herkuilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän yllättää sinut.
minna@invisual.fi