Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelu

Pakkauksen ensisijainen tarkoitus on suojata tuotetta. Tyylikkään ja uniikin pakkaussuunnittelun avulla lisäät tuotteen myyntiä ja erotut kilpailijoista vaikuttavasti. Herätä asiakkaasi huomio tehokkaammin uuden pakkausilmeen tai -uudistuksen myötä.

Yli 25 vuoden kokemuksella saat kaiken visuaalisesta suunnittelusta rakennesuunnitteluun, sekä valmiiseen pakkaukseen asti painettuna. Kaikki saman katon alta.

Suunnittelemillani pakkauksilla on lisätty myyntiä, parannettu tuotteen säilyvyyttä sekä valloitettu Suomen ulkopuolisia markkinoita. Tehdäänkö sinunkin tuotteestasi entistä vetovoimaisempi uuden pakkauksen avulla?

Pakkaussuunnittelun joustavat ratkaisut

Saat useamman suunnitelman, joista voit valita ja jalostaa lopullisen pakkauksen muodon ja mallin. Fyysinen mallipakkaus auttaa hahmottamaan päätöstäsi.

Tässä vain muutamia suosituimpia pakkaussuunnittelun palveluitamme:

  • Pakkauksen visuaalinen ilme
  • Pakkauksen rakennesuunnittelu
  • Eri materiaalit: kartonki, tarrat, pahvi, kalvot, muovi, uudet ekologiset ratkaisut
  • Pakkauksen prototyypit ja mallit
  • 3D-kuvat, joita voit hyödyntää markkinoinnissasi

Ota yhteyttä

Miten voin olla avuksi pakkauksesi suunnittelussa? Lähetä visuaalistaja Minna Lindbergille viesti!

Rakenne­suunnittelu

Pakkauksen rakennesuunnittelun avulla luodaan räätälöity ratkaisu, mistä on hyötyä etenkin silloin, kun tuotteelle halutaan suojan tai esillepanon takia standardipakkauksia parempi ratkaisu.

Autan sinua pidentämään tuotteesi elinkaarta ja laatua valitsemalla oikean materiaalin, joka pitää tuotteesi ja sen pakkauksen siistinä ja kestävänä.

Saat kauttani kartonkikotelot, postituspakkaukset, myymälätelineet, pahvilaatikot, sisäosat ym. Anna minun ratkaista rakennesuunnitteluun liittyvät haaveesi.

Visuaalinen suunnittelu

Pakkauksen visuaalisuus koostuu suunnitteluprosessista, jossa saat vaikuttaa pakkauksen ulkoasuun joustavasti. Mikäli brändilläsi ei ole graafista ohjeistoa, olen apunasi suunnittelemassa sellaisen. Tutustu myös brändi-ilmeisiimme.

Olen apunasi tarvittaessa suunnittelemassa pakkauksen informatiivisissa tekstisisällöissä. Pakkauksen visuaalisessa suunnittelussa huomioidaan lisäksi pakolliset lain vaatimat kuvaukset ja merkinnät.

Toteutta­miamme pakkaus­ratkaisuja

Lataa pakkaus­suunnittelun ideakuvasto

Poimi talteen lukuisia ilmaisia vinkkejä pakkaussuunnittelun ideakuvastostamme.

Brändin vahvistaminen

Onko brändisi ja ilmeesi yhtenäinen ja näkyykö se tuotteissasi ja yritysilmeessäsi? Mikäli tuotteesi eivät viesti vahvan brändiviestinnän puolesta, tehdään yhdessä brändistäsi entistä vahvempi ja yhteneväisempi.

Pahvin ja kartongin innovaatioita

Pahvi ja kartonki taipuvat moneen. Kestävät ja monipuoliset materiaalit soveltuvat jopa käsilaukuiksi, korurasioiksi, kelloiksi, tarjoiluastioiksi tai vaikka maljakoiksi. Harva materiaali soveltuu yhtä helposti näin moneen käyttötarkoitukseen, yhtä ekologisesti kierrätettävyytensä ansiosta.

Etiketit, tarrat ja kalvot

Tuotteesi on kenties muovista tai lasista valmistettu pullo tai purkki ja haluat kohentaa ulkoasua etikettien avulla. Luon sinulle uniikin brändi-ilmeen suunnittelemalla varta vasten tuotteillesi näyttävät etiketit.

Kotimaisuus on arvo

Se, että tuotteesi pakkaukset ovat myös suunniteltu ja valmistettu kotimaassa, nostaa tuotteesi arvostusta ja kertoo yrityksesi arvoista. Invisualin suunnittelemat ja tuottamat pakkaukset on tehty Suomessa.

Hekin panostivat pakkauksiin

Asiakas­tarinoitamme

Tutustu työnäytteisiin

Hurmaa asiakkaasi uudella pakkauksella! Aloita ottamalla yhteyttä Minnaan