Invisual tarjoaa painopalvelut Kanta-Hämeessä. Minna Lindberg, Invisual, toteuttaa painotyösi.

Painopalvelut

Painopalvelut Kanta-Hämeessä

Ketterä ja nopea digipaino Kanta-Hämeessä painaa mm. käyntikortit, esitteet, flaijerit, tarrat, kirjepaperit ja -kuoret, paperipussit, itsejäljentävät lomakkeet, lahjakortit, saatelaput, julisteet, banderollit.

 

Painopalvelut 25 vuoden kokemuksella

Yhden pysähdyksen taktiikka on aina nopein vaihtoehto. Sinun ei tarvitse itse etsiä, kysellä tarjouksia, varata sopivaa painotaloa, tietää painotavoista, materiaaleista ja efekteistä, eikä tarvitse valvoa painolaatua. Meillä on 25 vuoden kokemus painonvartijana ja hoidamme painotrafiikin puolestasi.

 

Tilipenninki käyntikortti

Käyntikortit

Käyntikortti on kätevä väline antaa yhteystiedot. Hyvänä tapana onkin vaihtaa käyntikortti tapaamasi henkilön kanssa, varsinkin tilanteissa, jotka liittyvät jollain tapaa työelämään. Vai luotatko siihen, että sinut muistetaan, jos et jätä tapaamisesta mitään käteen? 

Eeli käyntikortti

Erikoiskäyntikortit

Luomme wow-elämyksiä käyttäen erilaisia painomateriaaleja ja efektejä. Meillä on laaja materiaalituntemus ja kokemus eri materiaalien hyödyntämisestä. Invisualin käyntikortit jaetaan toteutustavan mukaan neljään luokkaan: Tavis, Style, Premium ja Luxus! 

Auditus

Flaijerit ja esitteet

Tarjouspyynnön liitteeksi, lisäluettavaksi, tuotteiden ja palveluiden esittelyyn – esitteellä on monta funktiota. Hyvä esite on ajanmukainen parantaen asiakkaasi luottamuksen synnyttämistä sinua ja yritystäsi kohtaan. Digitekniikka mahdollistaa pieneräpainatuksen, esitteen päivittäminen on helppoa ja kustannustehokasta, eikä isot pinot painettuja esitteitä jää vanhenemaan varastoosi. 

HR Boosti käyntikortti

Kartonki­pakkaukset

Kotimaisuus on arvo. Se että tuotepakkauksesi ovat myös suunniteltu ja valmistettu kotimaassa, nostaa tuotteesi arvostusta ja kertoo yrityksesi arvoista. Invisualin suunnittelemat ja tuottamat painotuotteet on tehty Suomessa.

Paperipussit

Elintarviketurvallinen paperipussi, jossa läpinäkyvä ikkuna etupuolella. Uudelleensuljettavat paperipussit omalla painatuksella. Ei enää etikettien liimaamista, vaan painatus suoraan pussiin. Myös pienerät! 

HR Boosti käyntikortti

Itsejäljentävät lomakkeet

Laskulomake, käteiskuitti, lähetyslista, sopimuspohja. Korvaa perinteiset kuitit yritysilmeesi mukaisesti.

Lahjakortit

Onko lahjakortti suosittu myyntiartikkelisi? Brändätään ikiomat lahjakortit yritysilmeesi mukaisesti.

HR Boosti käyntikortti

Tuotekuvastot

Tehdään yhdessä brändiäsi tukeva esite, joka tuo tuotteesi ja palvelusi tyylikkäästi esille. 

Toteuttamiamme painotöitä

Lataa paino­palveluiden ideakuvasto

Poimi talteen lukuisia ilmaisia vinkkejä painopalveluiden ideakuvastostamme.

Hekin panostivat painotuotteisiinsa

Asiakas­tarinoitamme

Tutustu työnäytteisiin

Käyntikortti­galleria

Hurmaa asiakkaasi upealla painotyöllä! Aloita ottamalla yhteyttä Minnaan