Logokilpailu päättyi – tiukka vääntö kahden välillä

Minpackin logokilpailussa neljä vaihtoehtoa saivat yhteensä lähes 60 ääntä, kiitos kaikille äänestäjille ja kilpailuun osallistuneille. Loppujen lopuksi tiukin taistelu käytiin logovaihtoehtojen A ja C välillä.

Logo1

Vaihtoehto A yllä, vaihtoehto C alla:

logo3

Voittaja on vaihtoehto C!

Varsinaista Usain Bolt -tyyppistä, ylivoimaista maaliintuloa ei todellakaan nähty. Välillä A oli johdossa, mutta loppukirin ja voiton vei C. Kilpailuun osallistuneiden kommentteja voittajalogosta olivat mm. ”Toimii selkeästi mustavalkopainatuksissa”, ”Erilainen ja erottuva”, ”Hieno kuin mikä!!!”, ”Loistava :)”. Selvästi huomaa, että on logovaihtoehtoja on pohdittu ja katsottu monelta kantilta :).

Voittajalogo mustalla taustalla uudessa käyntikortissa. Seuraatko jo muuten Instagram-tiliämme minpackfi johon lisäämme pakkaussuunnittelun innostavia esimerkkejä ja inspiraatioita meiltä ja maailmalta?

Kilpailun voittaja on Riikka Grönberg

Kaikkien äänestäneiden kesken järjestettiin arvonta ja onnetar suosi tällä kertaa Riikka Grönbergiä, onneksi olkoon! Riikka saa piakkoin yllätyspalkintomme, jonka sisältö paljastuu vasta Riikan pakkausta avatessaan.