Ikiomat takeaway-rasiat

Ruokaruukku suunnittelee, tuottaa ja toteuttaa erilaisia tapahtumia. Uusin aluevaltaus on ravintolatoiminta Espoossa ja Kirkkonummella, urheilullisesti golfkeskuksissa. ”Tuomme kaiken osaamisemme teidän luo helposti lähestyttävänä. Oli sitten kyseessä lounas tai tapahtuma.” Espoossa sijaitseva Ravintola Vista valittiin 2019 Suomen parhaaksi golfravintolaksi.

Ruokaruukku loihtii maistuvia aterioita nautittavaksi niin menestyksekkäissä ravintoloissaan kuin takeaway-annoksina ruokakauppoihin. Suunniteltiin Ruokaruukun takeawaylle erottuva visuaalinen ilme. Tunnusvärinä säilyi Ravintola Vistan käyttämä aniliini.

Uusi logo suunniteltiin toimivaksi niin ruoka-annoksissa kuin tapahtumissakin. ”Ruokaruukku toteuttaa tilaisuudet aina ammattimaisesti, intohimolla ja laatuun luottaen. Pienet perhejuhlat, suuret gaalaillalliset, häät, muistotilaisuudet, kokoukset ja seminaarit – meiltä saat tarjoilut, jotka vievät vieraiden kielet mennessään. Laadukkaat raaka-aineet, ainutkertaiset reseptit ja loppuun asti hiottu ja huoliteltu toteutus, niistä on Ruokaruukun palvelut tehty.” Design by Ruokaruukku -logo yhdistää kaikki yrityksen osa-alueet ja viestii intohimosta suunnitella, tuottaa ja toteuttaa erilaisia palveluja niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Tutustu pakkaussuunnittelun palveluihimme.