Visuaalinen suunnittelutoimisto Invisual

Visuaalistaja Minna Lindberg

Brändi-ilmeet, pakkaussuunnittelu, painopalvelut ja visualisointi Turengista. Ota yhteyttä!

Visuaalistaja Minnan yhteystiedot:

YRITYS- JA BRÄNDI-ILMEET

Yhtenäinen visuaalinen ilme vahvistaa yrityksesi ammattitaitoa ja uskottavuutta. Vahva, näyttävä brändi auttaa liiketoimintaasi kasvamaan.

PAKKAUSSUUNNITTELU

Saamme tuotteellesi lisämyyntiä pakkauksen avulla. Suunnittelemme uniikin, tuotettasi suojaavan ja sen arvoa nostava pakkauksen.

PAINOPALVELUT

Hämeen nopein; huippunopeasti pienerät. Yhden pysähdyksen taktiikka on aina nopein vaihtoehto. Saat painatuksen myös Invisualilta.

Oma visuaalistaja lisää liiketoimintaasi vauhtia

Minna Lindberg

visuaalistaja, yrittäjä

Olen Suomen ensimmäinen visuaalistaja Turengista. Suunnittelen asiakkailleni näyttäviä ja uniikkeja brändi-ilmeitä, sekä edukseen erottuvia pakkauksia. Monipuolisen visuaalisen suunnittelun tarjonnan avulla saat kaiken brändisi visuaaliseen ilmeeseen liittyen yhden katon alta.

Graafisella alalla olen toiminut vuodesta 1998 lähtien. Yrittäjänä vuodesta 2009 lähtien. Yhdistin vuonna 2022 kaksi yritystä yhteen: Mainostoimisto Naisdesignin ja pakkaussuunnitteluun erikoistuneen Minpackin. Näin syntyi Invisual.

Puh. 0400 326 531
minna@invisual.fi
LinkedIn

Lisää näyttävyyttä liiketoimintaasi

Yli 25 vuoden kokemus nyt uuden nimen alta: Naisdesign ja Minpack yhdistyivät Invisual-nimen alle vuonna 2022.

Nappaa parhaimmat ideat käyttöösi

Tutustu yli 100 sivuiseen
Invisualin Ideakuvastoon

Häikäiseviä menestystarinoita

Asiakkaitamme

Nopea ja idearikas visuaalistaja

Asiakkaamme sen sanovat parhaiten:

”Se oli nopiata! Erinomainen esimerkki siitä, että asioita ei kannata tehdä itse, vaan teettää sellaisella, joka osaa. En halua edes ajatella, kuinka kauan omaa aikaa olisi palanut tämän tekemiseen ja sumplimiseen – siitä huolimatta, että teinhän työkseni mainostoimistohommia ennen vuotta 2000.”

Erno Räsänen, Xetpoint Oy